Xoves, 17 Agosto, 2017
INICIO-NOVAS
Programa EDUEMPRENDE- Actúa 2015-2016

A Consellería de Educación, Cultura e Ordenación Educativa, en colaboración co IGAPE, dentro do Programa EDUEMPRENDE- Actúa 2015-2016, ven desenvolvendo nos centro educativos unha acción co título: A actividade emprendedora como chave para o teu futuro.

Ler máis...
 
2º Encontro Internacional de Formación Profesional de Galicia, Castela e León, e Portugal
A rede galega de Formación Profesional de hostalaría, como espazo para a innovación, a reflexión e o intercambio de experiencias para o sector, acolle o 2º Encontro, no marco da macrorrexión de Galicia, Castela e León, e o Norte de Portugal, organizado pola Consellería de Cultura, Educación e Ordenación Universitaria. 2º
Ler máis...
 
XVIII CATA OFICIAL DOS QUEIXOS DE GALICIA 2015

A Consellaría de Medio Rural, promotora dos concursos oficiais de de cata de produtos do agro galego, ven de celebrar a XVIII edición da cata oficial dos Queixos de Galicia 2015, no CIFP Compostela.

 
Queixos inicio-1 
Ler máis...
 
XIV CATA DOS MELES DE GALICIA 2015

 

XIV CATA DOS MELES DE GALICIA 2015

A Consellaría de Medio Rural, promotora dos concursos oficiais de de cata de produtos do agro galego, ven de celebrar a XIV edición da cata oficial dos Meles de Galicia 2015, no CIFP Compostela.

logo mel  Logo-2
Ler máis...
 
Inserción laboral de alumnado que rematou no curso 2014-2015

Inserción laboral 2014-2015

O CIFP Compostela ven de rematar o estudo sobre a inserción laboral do alumnado titulado de formación profesional, que remataron no curso 2014-2015.

Recolle datos dos estudantes que se insertaron profesionalmente dentro dos primeiros seis meses, despois de rematados os seus estudos.

Insercion-14-15-1 
 
As conservas de peixes e mariscos protagonistas no CIFP Compostela

O pasado martes 24 de novembro de 2015, ANFACO-CECOPESCA, en colaboración coa Consellería do Mar da Xunta de Galicia, celebrou un show cooking no CIFP Compostela, onde os futuros cociñeiros poideron comprobar en direto a versatilidade na cociña das conservas de peixes e mariscos.

O chef Javier Rodríguez Ponte "Taky” foi o encargado de elaborar diversos pratos con conservas de peixes e mariscos, demostrando a versatilidade culinaria destes produtos do mar.

Anfaco-1 

 

Ler máis...
 
Formación contínua con produtos da casa Braun

Ao longo do presente curso académico, véñense desenvolvendo actividades de formación contínua no CIFP Compostela, en colaboración con diferentes empresas e sectores profesionais, que permiten ofrecer unha formación específica, en na maioría dos casos monográfica.

Ler máis...
 
Presentación de prudutos MONIN
Ao longo do día 11 de novembro, desenvolveuse unha actividade complementaria de formación nas instalacións do CIFP Compostela, de presentación de produtos MONIN, para os ciclos formativos de grao medio de Servizos en Restauración e de grao superior de Dirección de Servizos en Restauración.  monin-1
Ler máis...
 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Páx. 6 de 10