Martes, 24 Outubro, 2017
INICIO-NOVAS
Innova FP Galicia. Congreso de Innovación na Formación Profesional

A Cidade da Cultura de Galicia, en Santiago de Compostela, acolle hoxe 24 e mañá 25 de febreiro de 2016 o Congreso de Innovación na Formación Profesional Innova FP Galicia organizado pola Consellería de Cultura, Educación e Ordenación Universitaria.

Ler máis...
 
JOHAN RODRIGUEZ CAMPIÓN DA IV EDICIÓN DE CATA DE CAFES EN FOZ

 

 O alumno Johan Rodríguez acadou o primeiro premio resultando campión do IV Campeonato Internacional de Cata de cafés de Escuelas de Hostelería 2016, que se celebrou no IES de Foz entre os días 16 e 17 de febreiro. Johan-2 

 

Ler máis...
 
Programa EDUEMPRENDE- Actúa 2015-2016

A Consellería de Educación, Cultura e Ordenación Educativa, en colaboración co IGAPE, dentro do Programa EDUEMPRENDE- Actúa 2015-2016, ven desenvolvendo nos centro educativos unha acción co título: A actividade emprendedora como chave para o teu futuro.

Ler máis...
 
2º Encontro Internacional de Formación Profesional de Galicia, Castela e León, e Portugal
A rede galega de Formación Profesional de hostalaría, como espazo para a innovación, a reflexión e o intercambio de experiencias para o sector, acolle o 2º Encontro, no marco da macrorrexión de Galicia, Castela e León, e o Norte de Portugal, organizado pola Consellería de Cultura, Educación e Ordenación Universitaria. 2º
Ler máis...
 
XVIII CATA OFICIAL DOS QUEIXOS DE GALICIA 2015

A Consellaría de Medio Rural, promotora dos concursos oficiais de de cata de produtos do agro galego, ven de celebrar a XVIII edición da cata oficial dos Queixos de Galicia 2015, no CIFP Compostela.

 
Queixos inicio-1 
Ler máis...
 
XIV CATA DOS MELES DE GALICIA 2015

 

XIV CATA DOS MELES DE GALICIA 2015

A Consellaría de Medio Rural, promotora dos concursos oficiais de de cata de produtos do agro galego, ven de celebrar a XIV edición da cata oficial dos Meles de Galicia 2015, no CIFP Compostela.

logo mel  Logo-2
Ler máis...
 
Inserción laboral de alumnado que rematou no curso 2014-2015

Inserción laboral 2014-2015

O CIFP Compostela ven de rematar o estudo sobre a inserción laboral do alumnado titulado de formación profesional, que remataron no curso 2014-2015.

Recolle datos dos estudantes que se insertaron profesionalmente dentro dos primeiros seis meses, despois de rematados os seus estudos.

Insercion-14-15-1 
 
As conservas de peixes e mariscos protagonistas no CIFP Compostela

O pasado martes 24 de novembro de 2015, ANFACO-CECOPESCA, en colaboración coa Consellería do Mar da Xunta de Galicia, celebrou un show cooking no CIFP Compostela, onde os futuros cociñeiros poideron comprobar en direto a versatilidade na cociña das conservas de peixes e mariscos.

O chef Javier Rodríguez Ponte "Taky” foi o encargado de elaborar diversos pratos con conservas de peixes e mariscos, demostrando a versatilidade culinaria destes produtos do mar.

Anfaco-1 

 

Ler máis...
 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Páx. 6 de 10