Xoves, 22 Xuño, 2017
INICIO-NOVAS
XVIII CATA OFICIAL DOS QUEIXOS DE GALICIA 2015

A Consellaría de Medio Rural, promotora dos concursos oficiais de de cata de produtos do agro galego, ven de celebrar a XVIII edición da cata oficial dos Queixos de Galicia 2015, no CIFP Compostela.

 
Queixos inicio-1 
Ler máis...
 
XIV CATA DOS MELES DE GALICIA 2015

 

XIV CATA DOS MELES DE GALICIA 2015

A Consellaría de Medio Rural, promotora dos concursos oficiais de de cata de produtos do agro galego, ven de celebrar a XIV edición da cata oficial dos Meles de Galicia 2015, no CIFP Compostela.

logo mel  Logo-2
Ler máis...
 
Inserción laboral de alumnado que rematou no curso 2014-2015

Inserción laboral 2014-2015

O CIFP Compostela ven de rematar o estudo sobre a inserción laboral do alumnado titulado de formación profesional, que remataron no curso 2014-2015.

Recolle datos dos estudantes que se insertaron profesionalmente dentro dos primeiros seis meses, despois de rematados os seus estudos.

Insercion-14-15-1 
 
As conservas de peixes e mariscos protagonistas no CIFP Compostela

O pasado martes 24 de novembro de 2015, ANFACO-CECOPESCA, en colaboración coa Consellería do Mar da Xunta de Galicia, celebrou un show cooking no CIFP Compostela, onde os futuros cociñeiros poideron comprobar en direto a versatilidade na cociña das conservas de peixes e mariscos.

O chef Javier Rodríguez Ponte "Taky” foi o encargado de elaborar diversos pratos con conservas de peixes e mariscos, demostrando a versatilidade culinaria destes produtos do mar.

Anfaco-1 

 

Ler máis...
 
Formación contínua con produtos da casa Braun

Ao longo do presente curso académico, véñense desenvolvendo actividades de formación contínua no CIFP Compostela, en colaboración con diferentes empresas e sectores profesionais, que permiten ofrecer unha formación específica, en na maioría dos casos monográfica.

Ler máis...
 
Presentación de prudutos MONIN
Ao longo do día 11 de novembro, desenvolveuse unha actividade complementaria de formación nas instalacións do CIFP Compostela, de presentación de produtos MONIN, para os ciclos formativos de grao medio de Servizos en Restauración e de grao superior de Dirección de Servizos en Restauración.  monin-1
Ler máis...
 
Mais de 200 alumnos do CIFP Compostela no Viveiro de Empresas

 Mais de 200 alumnos do CIFP Compostela visitan o Viveiro de Empresas da Cámara de Comercio de Santiago

Alumnos dos ciclos formativos de grao medio en Cociña e Gastronomía, Servizos en Restauración, Panadaría, Repostaría e Confeitaría, Atención a Persoas en Situación de Dependencia e dos ciclos superiores de Educación Infantil, Dirección de Cociña, Dirección de Servizos en Restauración e Xestión de Aloxamentos Turísticos, visitaron entre o 03 e o 11 de novembro o Viveiro de Empresas da Cámara de Comercio de Santiago.

IMG-20151110-WA0000 

 

Ler máis...
 
DAMIAN NOVOA SEIJAS. Campión de España Baristas-2015

 

 

DAMIAN NOVOA SEIJAS

Campión de España de Baristas en Málaga, na X edición do FORUM CULTURAL DO CAFÉ.

Damian Novoa Seijas, que concursaba representando a Galicia, como campión galego 2015, concursou xunto a outros 15 candidatos de diferentes comunidades autónomas. O concurso celebrado no Pazo de Feiras e Congresos de Málaga o pasado xoves quince de outubro

Damian Seijas-barista 

.

Ler máis...
 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Páx. 6 de 10