Xoves, 17 Agosto, 2017
INICIO-NOVAS
5ª xornada de actividades. 50 aniversario do cifp compostela

Showcooking sobre vexetais de marisma do chef Alberto Lareo

 
4ª xornada de actividades. 50 aniversario do cifp compostela

cata maridada con viÑos ribera de duero

Produtos galegos e viño da D.O. Ribera de Duero, da man no CIFP Compostela (revista BenBo)

 
CALENDARIO PROBAS LIBRES 1ª PARTE

Convocase a todos/as os/as candidatos/as, matriculados en probas libres 2017.

Calendario de reunión de acollida e de probas.

Ler máis...
 
3ª xornada de actividades. 50 aniversario do cifp compostela

As tres empresas máis importantes de intermediación hostaleira analizan o sector desde Compostela

 
2ª xornada de actividades. 50 aniversario do cifp compostela

Expertos en márketing hostaleiro destacan a importancia das novas tecnoloxías no éxito empresarial

 
inauguracion das actividades do 50 aniversario do cifp compostela

Martín Berasategui empraza os estudantes a ser perserverantes, inconformistas e actuar con ambición sa

Mais información: Novas 50 aniversario do CIFP Compostela

 
alexia barros premio extraordinario de fp 2016
Alexia Barros obten o premio extraordinario de FP da familia profesional de Servizos Socioculturais e á Comunidade. Exalumna do ciclo superior de educación infantil.
 alexia
Ler máis...
 
DOUS ALUMNOS DO CIFP COMPOSTELA GAÑAN O CONCURSO DE INNOVACIÓN GASTRONÓMICA “COCIÑA CON QUESCREM”

 

Os alumnos, Eduardo Novais Pereira e Saúl Vidal Miniño, do CS de Dirección de Cociña, foron os gañadores da segunda edición do concurso de innovación gastronómica “Cociña con Quescrem”, celebrado no CSHG o pasado 16 de marzo de 2017.  Quescrem-11 Quescrem-12
Ler máis...
 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Páx. 2 de 10